lördag 9 augusti 2008

Denton! I love

Nu ar vi i Denton, Texas... Vi har det fantastiskt, manniskorna vi bor med ar fantastiska, olen ar fantastisk, katterna ocksa. Jetlaggen ligger som en varm filt over kroppen, fukten och den texanska hettan gor att man gar omkring i en  kostant salongsberusning. Att det finns 6-7 olika (och goda) India pale ales pa bensinmacken kan ha lite med saken att gora. 
Tva dagar har nu och det ar svart att forsta. En vecka skulle kannas mer logiskt... saker trillar over oss: musik, utflykter, manniskor och sunkig skrapmat. Var nya devis lyder "let's go get fat!" och det vette tusan om det inte kommer att handa. Vi forsoker hamna pa bra stallen men likval finner man sig sjalv staende pa Taco Bell. Det ar den har javla romantiseringen av white trash-kulturen som gor det, tror jag. Vi lever den nu, antligen. Med en intellektuell twist forvisso. Musik t.ex.
Personligen har dessa dagarna inneburit en konstant forvaning over hur manga manniskor som har lyssnat pa min musik. Det ar pa nagot satt hojden av surrealism. "Big in Japan" ar ett valdigt passande uttryck for fenomenet. Varje dag skrattar jag at det. Pa ett bra satt.
Maste ivag nu, kopa mat till en fest i huset ikvall. Nagra band kommer hit och ska kaka svenskt. Sen blir det jam. Vi mar mycket fint. Love 

1 kommentar:

Peter Lindmark sa...

Hej Pelle
Härligt att höra ifrån dig. Pelle "White trash fat" ska bli intressant att se. Har ju alltid sagt att dom verkar gilla dig "over there". Väntar med spänning på nästa blogg.
/Peter