lördag 13 september 2008

West Coast Mayhem

Hej alla svennar! Nu har vi kommit tillbaka till Texas efter våran västkusttrip.
Mycket skojigt har hänt. Blivit oroliga att Evnita nekades inträde till detta underbara (för det mesta) land. Vi satt 3 timmar och väntade på flygplatsen i San Fransisco när hon troligtvis låg och sov på sitt hostelrum. Men nu är hon här och hon är med oss, fantastiskt!
San Fransisco var en väldigt fin och skön stad, bodde hemma hos Ben, Josh och Lisa precis vid Golden Gate park. Fina människor, en aning pedanta :). Haha vi hade iaf mycket skoj; karaoke, redwood-skog, chinatown, u name it. Vi San Fransisco och tog väg nr 1 ner till L A. I vår bil som vid detta tillfälle hyste rum åt halva Nevada öknen. Fantastisk vägsträcka utmed kusten som tog lite längre tid än beräknat. Vi anlände 2 på natten till Tara's hus i LA, Pasadena. Ännu en couchsurfingkontakt. Även denna couchsurfinghost var en succé, Hellatits!
Vi hängde lite i Hollywood och fick sitta med i publiken till Late Late night with Craig Ferguson, rolig kille. Han hade en riktigt tjackad publikuppvärmare med hes röst som skulle få oss att klappa och skratta, hmm lite läskig men rolig. Mycket vegansk mat intogs här, både Per och Jag blev lite sugna på att sluta äta kött men vafan. ! Resten får ni se på bilderna. Nästa stopp var Las Vegas, hmm peppen såklart på topp! Ännu högre när vi fick veta att man fick ha open containers med alkohol på almänn plats och att ställena var öppna dygnet runt! Vilket ställe tänkte vi och begav oss ut på stan i hopp om vår mest galna kväll på länge, tji fick vi. Vi blev nog mest trötta på all ytlighet, porr, tråkiga ställen, sunkiga endollars margheritas osv och vips var klockan 5 på morgonen...Nästa dag tog vår host, Andy, med oss på ett pool-barbeque vilket vi gillade bra mycket mer! Rebel Yell! YihaaaYihaaa!
Vi började köra mot Texas och skulle ta Grand Canyon på vägen, vilket vi också gjorde, men vi kom såklart 5 min innan det blev beckmörkt, surt, men det finns ju fotografier. nja. Nu var snart tvugna att lämna tillbaka bilen i Denton, stannade och såg petrified forest i Arizona, träd som legat länge och förvandlats till sten, typ. Kom hem ( till Denton) 7 på morgonen efter en 18 timmars biltur. Paul mötte oss, det kändes skönt. Nu var vi bara tvugna att städa bilen som såg ut som ett vrak i våra ögon. Det visade sig vara lugnt, trots matfläckar på sätena. Nu hade vi 2-3 dagar på oss att repa till vår första spelning i Dallas! Nervöst.

Inga kommentarer: